Contact

Kom je ons team versterken?

Open sollicitatie

Vrienden van de Zorg is altijd op zoek naar out of the box denkende, verantwoordelijke, hardwerkende, gemotiveerde nieuwe collega’s met een hart voor de zorg.

 

Ben je geïnteresseerd? Geef in een motivatiebrief aan waarom jij qua persoonlijkheid, motivatie en expertise past bij VriendenvandeZorg en wat jij voor onze organisatie kan betekenen. Stuur je motivatiebrief samen met je CV naar info@vriendenvandezorg.nl.

 

Werkgebied: Hardenberg, Ommen, Hoogeveen

Stage

Vriendenvandezorg is een kleinschalig en out of the box denkende organisatie waar onze medewerkers met veel passie werken aan onze missie: het stimuleren van sociale duurzaamheid.

 

Als je een stageplek zoekt als toekomstig ambulant begeleider (mbo of hbo), VriendenvandeZorg staat open voor iedereen die leergierig is, van aanpakken houdt en die graag wilt werken in de zorg. Wij bieden ook leerwerkplekken voor BOL en BBL; 

 

BOL staat voor Beroeps Opleidende Leerweg. Je gaat de hele week naar school, maar loopt ook een aantal periodes stage. Wij noemen stage ook wel BPV (beroepspraktijkvorming).

 

BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg. Je werkt en leert tegelijkertijd. Naast je baan ga je 1 of 2 dagen naar school.


Ben je geinteresseerd? stuur dan een e-mail. Vermeld hierbij duidelijk je motivatie, op welke school je zit, je opleiding, opleidingsjaar, de stageperiode, aantal stage-uren per week, welke dagen per week je stage wilt lopen en een eventuele voorkeur voor een locatie. Stuur dit naar: info@vriendenvandezorg.nl  Ons streven is binnen vijf werkdagen te reageren.

Heeft u een klacht?

We helpen je graag verder

Heeft u een klacht? Dat is jammer om te horen, we lossen het graag samen met je op. Neem contact met ons op, zodat we samen naar een oplossing toe kunnen.


Mochten we er onverhoopt niet uitkomen, volg dan de klachtenprocedure.


informatie over de klachtenprocedure download hier.